• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2010


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


 

 

Друга сесія                                                                                             VІ скликання
від 14.12.10    №   33

Про передачу житлових будинків
у комунальну власність територіальної
громади міста Житомира

Керуючись статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи згоду Житомирської міської ради від 25.06.04 № 237 «Про прийняття у комунальну власність міста відомчого житлового фонду»  та рекомендації постійної  комісії  обласної  ради  з  питань  бюджету і комунальної власності  від  25.11.10, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно житлові будинки разом з інженерними мережами   у  м. Житомирі  за  адресами: вул. Гагаріна, 17 (первісна балансова вартість -    55,1 тис. грн.), вул.  Гагаріна, 19 (первісна балансова вартість - 65,5 тис. грн.),        та  вул. Київська, 90 (первісна балансова вартість - 108,1 тис. грн.), що не увійшли до статутного фонду ВАТ «Житомирський м’ясокомбінат» і перебувають на його балансі, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність територіальної громади міста Житомира.

2. Приймання-передачу об’єктів здійснити відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 

Голова ради                                                                                   Й.А. Запаловський