• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2010


Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Третя сесія                                                                                          VІ скликання
від 28.12.10 № 61

 

Про створення навчального закладу
післядипломної освіти - обласного центру
підвищення кваліфікації працівників культури,
мистецтва та туризму Житомирськоі обласної ради

 

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті   90  Бюджетного кодексу   України  від 08.07.10  №2456-1V про післядипломну освіту, яка має здійснюватись на умовах регіонального замовлення у навчальних закладах комунальної власності, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.09.10 №301 «Про заходи щодо забезпечення складання проекту обласного та місцевих бюджетів на 2011 рік», з метою організації підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів закладів культури, мистецтва та туризму області,  враховуючи пропозицію обласної державної адміністрації від 07.12.10 № 6931/51/2-10, рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 08.12.10, з питань бюджету і комунальної власності від  27.12.10, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Створити навчальний заклад післядипломної освіти - обласний центр підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради.

2.  Затвердити:

2.1     Статут обласного центру підвищення  кваліфікації  працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради (додаток 1).

2.2  Умови регіонального замовленя щодо підвищення кваліфікації працівників галузі культури (додаток 2).

3. Фінансування обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради забезпечує управління культури і туризму облдержадміністрації за рахунок видатків, передбачених на утримання галузі  освіти.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

Голова ради                                                                             Й.А.Запаловський