• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2010


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

 

Третя сесія                                                               VІ скликання
від 28.12.10 № 63

 

Про перерахування
до обласного бюджету

 

У зв’язку з необхідністю проведення заходів, спрямованих на підтримання в належному стані об’єктів спільної власності територіальних громад області, керуючись ст.ст. 43,60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи рекомендацію постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 27.12.10, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

1. Зменшити в 2010 році перерахування до обласного бюджету від оренди нерухомого майна, яке перебуває на балансі комунального  підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, на суму 168,3 тис. грн.

2. Дозволити комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради зарахувати витрати у сумі 168,3 тис. грн., пов’язані з виконанням окремих рішень Житомирської обласної ради з питань передачі на баланс підприємства об’єктів спільної власності територіальних громад області, в рахунок заборгованості підприємства перед обласним бюджетом по сплаті за оренду нерухомого майна, яке перебуває у спільній власності територіальних громад області, згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

 

Голова ради                                                                 Й.А.Запаловський

 

Додатки до рішення

 

Довідка про витрати комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради,  які пов’язані з виконанням рішень Житомирської обласної ради

 

 

Довідка

про витрати комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради,

які пов’язані з виконанням рішень Житомирської обласної ради