• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2011

Україна

 

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

РІШЕННЯ


 

Шоста     сесія                                                                                    VІ cкликання

 

від   08.09.11  № 258

 

 

Про внесення змін та погодження

в новій редакції статутів

спеціальних  загальноосвітніх

шкіл-інтернатів Житомирської

обласної  ради

 

 

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи подання обласної державної адміністрації від 09.03.11 № 1477/51/2-11, рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань  від 30.08.11, з питань бюджету і комунальної власності від  02.09.11,  обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести   зміни  та  погодити   в  новій   редакції  статути Вишевицької, Довбиської, Кмитівської, Коростишівської, Любарської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів Житомирської обласної ради та Потіївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей з наслідками поліомієліту і церебральними паралічами Житомирської обласної ради (додатки 1,2,3,4,5,6).

 

  1. Директорам Вишевицької, Довбиської, Кмитівської, Коростишівської, Любарської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів Житомирської обласної ради та Потіївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей з наслідками поліомієліту і церебральними паралічами Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації статутів у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

 

  1. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

 

Голова ради                                                                               Й.А. Запаловський