• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2011

Україна

 ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

 

Шоста сесія                                                                                   VІ скликання

 

від  08.09.11  №  259

 

Про зміну назви та юридичної адреси

Житомирської дитячо-юнацької спортивної

школи Житомирської обласної ради при

Житомирській школі-інтернаті для дітей-

сиріт і дітей, що залишились без

батьківського піклування

 

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи подання обласної державної адміністрації від 01.06.11 № 3641/51/2-11, рекомендації постійної  комісії  обласної ради з  питань бюджету і комунальної власності від 02.09.11, з гуманітарних питань від 30.08.11,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Змінити назву та юридичну адресу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради при Житомирській школі-інтернаті для дітей-сиріт і дітей, що залишились без батьківського піклування (юридична адреса: 10004, м. Житомир,  вул. Корабельна, 10, код 13553396), на назву: “Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа “Юність” Житомирської обласної ради” з юридичною адресою: 10014, м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 10.

2. Затвердити Статут Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Юність” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

3. Фінансування  Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Юність” Житомирської обласної ради здійснювати в межах загального обсягу видатків в обласному бюджеті на галузь “фізична культура і спорт”.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

     

     

    Голова ради                                                                            Й.А.Запаловський

     

    Додаток до рішення