• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2011

Україна
 

 

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА 

 

РІШЕННЯ

 

Шоста сесія                                                                               VІ скликання

 

від   08.09.11              № 297

 

Про внесення та затвердження змін до Статуту

Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької

спортивної школи олімпійського резерву

з легкої атлетики Житомирської обласної ради

 

 

Відповідно до статей 19, 29 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»,  статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи  подання обласної державної адміністрації  від                16.08.11 № 5446/51/2-11           ,

рекомендації постійних комісій обласної ради з  питань бюджету і комунальної власності від        02.09.11           , з гуманітарних питань           від     30.08.11                 , обласна рада

 

ВИРІШИЛА :

 

  1. Внести зміни до Статуту Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради  та затвердити їх згідно з додатком.

 

  1. Директору Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради  забезпечити здійснення державної реєстрації змін до Статуту, про що повідомити обласну раду  в місячний термін.

 

  1. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію  обласної ради з питань бюджету  і комунальної власності.

 

 

Голова ради                                                           Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення