• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2011

Україна

 

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

Шоста сесія

 

VI скликання

 

від 08.09.11 № 299

 

 

Про  встановлення  і  зміну  меж

смт Гуйва Новогуйвинської селищної ради

Житомирського   району

 

Розглянувши подання Житомирської районної та Новогуйвинської селищної рад про встановлення і зміну меж смт Гуйва, проект землеустрою щодо встановлення і зміну меж смт Гуйва Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, керуючись статтями 173, 174 Земельного кодексу України, пунктом 26 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 15, 25, 30, 46 Закону України „Про землеустрій”, враховуючи рекомендацію постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплесу, земельних відносин та розвитку села  від 31.08.11, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо встановлення і зміни меж смт Гуйва Новогуйвинської селищної ради Житомирського району.

 

2. Змінити межі смт Гуйва Новогуйвинської селищної ради Житомирського району та затвердити його територію загальною площею 241,5 га.

 

3. Головному управлінню Держкомзему у Житомирській області, головному управлінню статистики у Житомирській області, державному підприємству „Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою” внести відповідні зміни до планово-картографічних та земельно-облікових даних.

 

 

Голова ради                                                    Й.А. Запаловський