• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія                                                                             VI скликання

від  22.03.12  №451

Про   регіональну програму
інформатизації  «Електронна
Житомирщина» на 2012 – 2014 роки

 

Згідно зі ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про Концепцію Національної програми інформатизації» та Закону України „Про національну програму інформатизації”, для запровадження комплексу взаємопов’язаних організаційних, правових, соціально-економічних, науково-технічних, виробничих процесів, спрямованих на створення умов для задоволення  інформаційних потреб громадян та суспільства на засадах створення, розвитку і використання інформаційних систем, мереж, ресурсів та інформаційних технологій з метою забезпечення регіону необхідною і достатньою інформацією з усіх напрямів життєдіяльності, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 15.03.12, з питань бюджету і комунальної власності від 16.03.12, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  регіональну програму інформатизації  «Електронна Житомирщина» на 2012 – 2014 роки» (додається).

2.  Головними розпорядниками коштів та виконавцями Програми визначити апарат обласної державної адміністрації та виконавчий апарат обласної ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу, першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

Голова ради                                                                                    Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення