• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія                                                                                     VI скликання
від 22.03.12 №  471

Про зміну розміру
орендної плати

Відповідно до статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення Житомирського обласного громадського об’єднання інвалідів-підприємців “Рубікон” від 23.12.11 № 93, Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” від 30.12.11 № 61, Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України від 15.02.12 № 04, Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни від 02.03.12 № 26, рекомендації постійної комісії обласної  ради з питань бюджету і комунальної власності від 09.02.12, від 16.03.12, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

 Встановити орендну плату у розмірі 1 грн. на рік:

     1.1. Підприємству інвалідів “Гарантія”, що засноване на власності Житомирського обласного громадського об’єднання інвалідів-підприємців “Рубікон”, за користування приміщеннями загальною площею 31,1 кв. м та 5,9 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38, на строк дії договору оренди.

     1.2. Дитячо-юнацькій спортивній школі “Старт” за користування приміщенням загальною площею 32,76 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 10, з 01.01.12 на строк дії договору оренди.

     1.3. Житомирському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за користування приміщенням загальною площею 35,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М.Бердичівська, 25, на строк дії договору оренди.

     1.4. Громадській організації “Купол” за користування приміщенням загальною площею 27,6 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М.Бердичівська, 25, на строк дії договору оренди.

    2.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

     

    Голова  ради                                                                                 Й.А. Запаловський