• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

 

Дев’ята     сесія                                                                                        VІ скликання
від  22.03.12   №   475

 

Про списання житлового
будинку

Керуючись статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, враховуючи рішення Радомишльської міської ради від 28.02.08 № 45 “Про прийняття на баланс міської ради майна“, від 14.04.09 № 72 “Про передачу квартир у власність громадян, видачу свідоцтв про право власності на житло“, від 21.09.09 № 119 “Про передачу квартир у власність громадян, видачу свідоцтв про право власності на житло“ та рекомендації постійної  комісії  обласної  ради  з  питань  бюджету і комунальної власності  від 12.12.11, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Радомишльській загальноосвітній школі-інтернату І-ІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Житомирської обласної ради,  на списання з балансу житлового будинку за адресою: м. Радомишль, вул. Петрівська, 38.

2. Директору Радомишльської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Житомирської обласної ради Предко Н.П. провести списання  житлового будинку з балансу установи відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

Голова ради                                                                                   Й.А. Запаловський