• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія                                                                        VІ скликання
від  22.03.12         №  503

Про створення нових та
уточнення площі існуючого
об’єкта природно-заповідного
фонду місцевого значення

 

Відповідно до статті 15 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, статті 53 Закону України “Про природно-заповідний фонд України”, враховуючи пропозиції обласної     державної адміністрації від 09.03.11 № 1484/51/2-11 та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань  Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 14.03.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити на території Малинського району ландшафтні «Здрівля», «Багно» та  загальнозоологічний «Кам’янський» заказники місцевого значення, згідно з додатком.

2. У зв’язку з рішенням вісімнадцятої сесії Малинської міської ради шостого скликання від 30.12.11 «Про погодження меж території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення ім. Міклухо-Маклая», змінити (зменшити) площу згаданого об’єкта природно-заповідного фонду з 43,0 га на  29,6348 га.

3. Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області розробити і погодити із землекористувачами положення про заказники й передати ДП «Малинський лісгосп», ДП «Малинський лісгосп АПК»,  Малинській міській раді під охорону з оформленням охоронних зобов’язань.

5.    Головному управлінню Держкомзему в Житомирській області внести відомості про землі природно-заповідного фонду до державного земельного кадастру та форм статистичної звітності кількісного обліку земель.

6.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

  

Голова ради                                                                           Й. А. Запаловський

Додаток до рішення