• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія                                                                                                             VI скликання
від 22.03.12 №515

Про внесення змін до рішення обласної
ради від 13.11.09 №975 «Про надання
дозволу Житомирському комунальному
комерціалізованому підприємству
«М’ясомолторг» Житомирської обласної
ради на оформлення кредитних договорів»,
з урахуванням внесених змін

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання комунального комерціалізованого підприємства «М’ясомолторг» Житомирської обласної від 27.02.12 №48, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення обласної ради від 13.11.09 №975 «Про надання дозволу Житомирському комунальному комерціалізованому підприємству «М’ясомолторг» Житомирської обласної ради на оформлення кредитних договорів», виклавши пункт 1 та додаток до рішення у новій редакції, а саме:

«1. Надати дозвіл Житомирському комунальному комерціалізованому підприємству «М’ясомолторг» Житомирської обласної ради на передачу в іпотеку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (згідно з додатком в новій редакції) за адресою: м. Житомир, вул. Павла Сингаївського, 3, для отримання кредитів у банківських установах у сумі до 4,0 млн. грн. (або еквівалентом цієї суми в іншій валюті) терміном до трьох років з 22 березня 2012 року, за умови, що відсоткова ставка не перевищуватиме 22,5 відсотка річних, для поповнення обігових коштів та уповноважити директора Житомирського комунального комерціалізованого підприємства «М’ясомолторг» Житомирської обласної ради Рудовського Олександра Володимировича на підписання кредитних договорів, договорів іпотеки, застави та інших договорів і документів, пов’язаних із отриманням кредитів у банківських установах».

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 08.09.10 №1184 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.11.09 №975 «Про надання дозволу Житомирському комунальному комерціалізованому підприємству «М’ясомолторг» Житомирської обласної ради на оформлення кредитних договорів».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

Голова ради                                                                Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення