• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

 

Десята сесія                                                                                                        VI скликання

від  07.06.12  № 546

 

Про хід виконання Регіональної програми

підвищення енергоефективності

на 2010 - 2014 роки

 

Заслухавши інформацію про хід виконання Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010-2014 роки, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 29.05.12 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Інформацію головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації про хід виконання Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010 - 2014 роки взяти до відома.

2. Обласній державній адміністрації:

2.1. Продовжити моніторинг стану виконання Регіональної програми та про результати проведеної у 2012 році роботи  поінформувати обласну раду до 1 квітня 2013 року.

2.2. У процесі виконання обласного бюджету на 2012 рік та наступні роки передбачати кошти для фінансування витрат, пов’язаних із реалізацією заходів Регіональної програми.

2.3. Рекомендувати головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації (Дідківський М.П.) надати головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації заходи з виробництва біоетанолу та біогазу на спиртових та цукрових заводах з метою їх узагальнення та внесення на затвердження обласної ради.

3. Рекомендувати райдержадміністраціям та міськвиконкомам, за необхідності, на початку звітного року (до 15 березня) надавати в головне управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації скорегований план заходів щодо реалізації Регіональної програми, забезпечивши їх належне фінансування (співфінансування).

4. З метою максимального скорочення обсягів енергоспоживання та забезпечення раціонального використання фінансових ресурсів, головним розпорядникам коштів та відповідальним виконавцям Регіональної програми під час розробки проектно-кошторисної документації забезпечити фінансування заходів з проведення комплексного енергетичного аудиту кожного об’єкта.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу.

 

Голова ради                                                                         Й.А. Запаловський