• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

 


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р І Ш Е Н Н Я

Десята сесія                                                                                  VІ скликання
від   07.06.12   №  573 

Про внесення змін до Програми
підтримки та розвитку об’єктів
спільної власності територіальних
громад області на 2011 – 2012 роки

 

У зв’язку з необхідністю фінансової підтримки об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, керуючись статтями 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної   комісії   обласної  ради  з  питань   бюджету  і   комунальної  власності від  31.05.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 15.12.11 № 342 «Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки», зі змінами та доповненнями, а саме:
1.1. Пункт 3 додатка «Зведені дані про потребу коштів для підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки» викласти у редакції: 

№ з/п

Назва заходів

Орієнтовна вартість,

тис. грн.

Термін виконання

Виконавці

1

2

3

4

5

3

 

 

 

 

 

Капітальний ремонт дахової котельні з підключенням теплопостачання від дахової котельні до будинків за адресами:

вул В. Бердичівська, 14 а,

майдан ім.С.П. Корольова, 3/14,

майдан ім. С.П. Корольова, 2 (будівлі гаража та майстерні)

350,0

 

 

 

 

 

 

ІІ – ІІІ квартали 2012 року

 

 

 

 

 

КУ по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради

 

 

 

 1.2. Доповнити пункт 8 додатка «Зведені дані про потребу коштів для підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки» підпунктом такого змісту: 

№ з/п

Назва заходів

Орієнтовна вартість,

тис. грн.

Термін виконання

Виконавці

1

2

3

4

5

8

-відшкодування витрат, понесених у І кварталі 2012 року

640,0

ІІ – ІІІ квартали 2012 року

КП «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради

 2. Фінансування заходів Програми «Капітальний ремонт дахової котельні з підключенням теплопостачання від дахової котельні до будинків за адресами:
вул. В. Бердичівська, 14 а, майдан ім.С.П. Корольова, 3/14, майдан ім.. С.П. Корольова, 2 (будівлі гаражу та майстерні)» та «Фінансова підтримка на часткове покриття збитків» у сумі 990,0 тис. грн. здійснити за рахунок коштів від оренди нерухомого майна, що передбачені на фінансову підтримку об’єктів спільної власності територіальних громад області.

3. Зобов’язати комунальне підприємство «Агенція з питань регіонального розвитку»  Житомирської  обласної  ради  кошти  від  оренди  нерухомого  майна, що  передбачені  на  фінансову  підтримку  об’єктів  спільної  власності,  у сумі 990,0 тис. грн. перерахувати комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради у ІІ – ІІІ кварталах 2012 року. 

4. Комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради кошти у сумі 990,0 тис. грн. використати на капітальний ремонт дахової котельні з введенням у дію додаткових потужностей та покриття витрат згідно з додатком. 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А. 

 

Голова ради                                                                          Й.А. Запаловський