• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


Україна

 

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

 

РІШЕННЯ

Десята  сесія                                                                                                         VI скликання

від 07.06.12 № 581

 

Про надання у користування мисливських

угідь товариству з обмеженою

відповідальністю «Престиж-О»

 

Розглянувши подання Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства від 07.11.11 №04-09/1423, висновок державного управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області від 14.11.11 №5827/В-7-7-6171, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 05.03.12 №1490/51/2-12 щодо надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Престиж-О», керуючись статтями 21, 22 Закону України „Про мисливське господарство та полювання ”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 29.05.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати у користування мисливські угіддя  загальною площею 27227,0 га на території державного підприємства «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство товариству з обмеженою відповідальністю «Престиж-О» терміном на 15 років, згідно з додатком.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Престиж-О»:

2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з Житомирським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

2.3. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

Голова ради                                                                               Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення