• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Десята сесія                                                                                       VI скликання
від 07.06.12 № 604 

Про передачу в оренду цілісного
майнового комплексу Житомирського
комунального комерціалізованого
підприємства “М’ясомолторг”
Житомирської обласної ради 

Відповідно до статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 31.05.12, обласна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл на передачу в оренду цілісного майнового комплексу Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради.
 2. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради забезпечити:
2.1. Проведення (на конкурсних засадах) незалежної оцінки вартості цілісного майнового комплексу Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради.
2.2. Розміщення в газеті “Житомирщина” та інших ЗМІ оголошення про намір передати в оренду цілісний майновий комплекс Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради.
3. У випадку надходження заяви (заяв) на оренду з повним пакетом документів доручити:
3.1. Голові обласної ради укласти, згідно з чинним законодавством, договір оренди цілісного майнового комплексу Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради строком на 5 років з орендною платою, встановленою відповідно до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженої рішенням обласної ради від 15.12.11 № 333.
3.2. Директору Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради здійснити організаційно-правові заходи щодо припинення діяльності Житомирського комунального комерціалізованого підприємства “М’ясомолторг” Житомирської обласної ради шляхом його реорганізації через приєднання до суб’єкта господарювання, який буде визначено для укладення договору оренди цілісного майнового комплексу.
4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

Голова  ради                                                                                 Й.А. Запаловський