• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія

VІ скликання

від 16.08.12                                    № 628

 

Про внесення змін до
Регіональної програми
підвищення енергоефективності
на 2010 - 2014 роки, зі змінами

 

З метою реалізації в області державної політики у сфері енергоефективності, забезпечення ощадливого використання енергоносіїв, залучення до паливно-енергетичного балансу місцевих видів енергоресурсів, нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії, розглянувши подання обласної державної адміністрації, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально ‑економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 09.08.12, з питань бюджету і комунальної власності від 13.08.12 , обласна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010 - 2014 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 08.09.10 №1157, зі змінами, внесеними рішенням обласної ради від 08.09.11 №295, а саме: 

1.1. Доповнити план заходів до Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010‑2014 роки заходами згідно з додатком 1. 

1.2. Пункти 29, 30, 32, 33, 34 розділу ІІ «Упровадження технологій, що передбачають використання теплових насосів, електричного теплоакумуляційного обігріву та гарячого водопостачання, у т.ч. на підприємствах, установах, організаціях соціальної та бюджетної сфери», пункти 4-10 розділу ІІІ «Проведення модернізації об’єктів комунального господарства у т.ч.:переведення котелень соціальної сфери на використання альтернативних видів палива» та пункти 10, 17 розділу «Заклади, які підпорядковані обласним управлінням і фінансуються з обласного бюджету» плану заходів до Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010‑2014 роки викласти в новій редакції згідно з додатком 2. 

1.3. Розділи: «Загальна характеристика Програми енергоефективності», «Ресурсне забезпечення Програми енергоефективності», «Напрямки діяльності Програми» та «Очікуваний результат» викласти в новій редакції згідно з додатком 3. 

2. Головному управлінню житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації забезпечити моніторинг упровадження заходів Програми у житлово-комунальній галузі, раз на півріччя до 25 січня та 25 липня надавати інформацію головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації для узагальнення. 

3. Головним розпорядником коштів Програми визначити головне управління будівництва та архітектури облдержадміністрації. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

Голова ради                                                                     Й.А. Запаловський

Додаток до рішення