• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р І Ш Е Н Н Я

Одинадцята сесія                                                                                   VІ скликання
від   16.08.12    № 639 

Про внесення змін до Програми
підтримки та розвитку об’єктів
спільної власності територіальних
громад області на 2011 – 2012 роки 

У зв’язку з необхідністю фінансової підтримки об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, керуючись статтями 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної   комісії   обласної  ради  з  питань   бюджету  і   комунальної  власності від 13.08.12 , обласна рада

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 15.12.11 № 342 «Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки», зі змінами та доповненнями, доповнивши пункт 8 додатка «Зведені дані про потребу коштів для підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки» підпунктом такого змісту:

№ з/п

Назва заходів

Орієнтовна вартість,

тис. грн.

Термін виконання

Виконавці

1

2

3

4

5

8

-відшкодування витрат, понесених у ІІ кварталі 2012 року

560,0

ІІІ – ІУ квартали

2012 року

КП «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради

2. Фінансування заходу Програми «Фінансова підтримка на часткове покриття збитків» у сумі 560,0 тис. грн. здійснити за рахунок коштів від оренди нерухомого майна, що передбачені на фінансову підтримку об’єктів спільної власності територіальних громад області.

3. Зобов’язати комунальне підприємство «Агенція з питань регіонального розвитку»  Житомирської  обласної  ради  кошти  від  оренди  нерухомого  майна, що  передбачені  на  фінансову  підтримку  об’єктів  спільної  власності,  у сумі 560,0 тис. грн. перерахувати комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради у ІІІ - ІУ кварталах 2012 року.

4. Комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради кошти у сумі 560,0 тис. грн. використати на покриття витрат згідно з додатком.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

Голова ради                                                                         Й.А. Запаловський

Додаток до рішення