• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ 

Одинадцята сесія

VІ скликання

від 16.08.12                                    № 653

 

Про утворення, загальний склад
(кількість депутатів)  Городоцької
селищної ради  та призначення
 перших  виборів  у  селищі Городок
 Радомишльського  району
Житомирської області

У зв’язку з прийняттям Постанови Верховної Ради України від 05.07.12  № 5173-УІ щодо присвоєння найменування населеному пункту Радомишльського району Житомирської області селище Городок, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 1, 6 статті 14, пунктів 4, 6 статті 15, пункту 4 статті 16 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Закону України  «Про державну реєстрацію  юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», керуючись Положенням про порядок вирішення питань адміністративно – територіального устрою Української РСР від 12.03.81 № 1654-Х, враховуючи рішення Радомишльської районної ради від 01.06.12 № 142,  рекомендації постійної комісії обласної ради з питань  регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 07.08.12 , обласна рада 

ВИРІШИЛА: 

  1. Віднести новоутворений населений пункт, селище Городок Радомишльського району Житомирської області, до категорії селищ міського типу.
  2. Утворити Городоцьку селищну раду Радомишльського району  Житомирської області з центром у селищі міського типу Городок.
  3. Затвердити загальний склад (кількість депутатів) Городоцької селищної ради першого скликання в кількості 18 депутатів.
  4. Обласній державній адміністрації забезпечити державну реєстрацію юридичної особи  - Городоцької селищної ради.
  5. Призначити перші вибори депутатів Городоцької селищної ради та перші вибори Городоцького селищного голови Радомишльського району Житомирської області на неділю 18 листопада 2012 року.
  6. Надіслати дане рішення обласної ради:
    6.1.        До Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Центральної виборчої комісії для визначення в установленому порядку обсягу бюджетних видатків, необхідних для проведення перших виборів депутатів Городоцької селищної ради та Городоцького селищного голови Радомишльського району Житомирської області, за рахунок цільової субвенції з Державного бюджету України та для його публікації у Відомостях Верховної Ради України.
    6.2.        Радомишльській районній територіальній виборчій комісії для формування Городоцької селищної територіальної виборчої комісії відповідно до пункту 6 статті 22 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».
  7. Обласній державній адміністрації вжити заходів щодо своєчасного отримання цільової субвенції з Державного бюджету України на підготовку і проведення перших місцевих виборів депутатів Городоцької селищної ради та Городоцького селищного голови Радомишльського району Житомирської області.
  8. Забезпечити публікацію даного рішення  у друкованих засобах  масової інформації не пізніше як на третій день від дня його прийняття.
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю. та постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

Голова ради                                                                     Й.А. Запаловський