• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ 

від 16.08.12 №  660 

Про передачу нерухомого та
рухомого майна за адресою:
м. Житомир, пров. І Іподромний, 15а 

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від   13.08.12, обласна рада
ВИРІШИЛА:

1. Передати нерухоме та рухоме майно за адресою: м. Житомир,
пров. І Іподромний, 15а,  з балансу комунального підприємства “Агромолтранс” Житомирської обласної ради на баланс комунального підприємства “Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради.

2. Комунальному підприємству “Агромолтранс” Житомирської обласної ради здійснити передачу нерухомого та рухомого майна відповідно до чинного законодавства та у місячний термін надати обласній раді акти приймання-передачі.

3.  Директору комунального підприємства “Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради  Магалецькому В.А.  звернутися до Житомирської міської ради для врегулювання питання щодо користування  земельними ділянками площами 1,7359 га  та  0,9710  га   за адресою:  м. Житомир, пров. І Іподромний, 15а.

4. Визнати  таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 22.03.12 № 477 “Про приватизацію єдиного майнового комплексу комунального підприємства “Агромолтранс” Житомирської обласної ради, що знаходиться за адресою: м. Житомир,  пров. І Іподромний, 15а”.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

Голова ради                                                                        Й.А. Запаловський