• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р І Ш Е Н Н Я 

Одинадцята  сесія                                                                         VІ скликання 

від 16.08.12 №  664

 

Про фінансову підтримку комунального
підприємства “Житомирський обласний
виробничо-технічний  центр стандартизації,
метрології та якості продукції”
Житомирської обласної ради 

У зв’язку з необхідністю проведення заходів, спрямованих на  підтримання в належному стані комунального підприємства “Житомирський обласний виробничо-технічний  центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради, керуючись статтями 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 13.08.12, обласна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Припинити дію рішення обласної ради від 08.09.11 № 280 “Про фінансову підтримку комунального підприємства “Агромолтранс” Житомирської обласної ради. 

2. Орендну плату за здане в оренду нерухоме майно, що знаходиться за адресою  м. Житомир, провулок перший Іподромний, 15а,  після передачі його на баланс комунального підприємства “Житомирський обласний виробничо-технічний  центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради спрямувати на поповнення власних обігових коштів вказаного підприємства. 

3. Комунальному підприємству “Житомирський обласний виробничо-технічний  центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради, комунальному підприємству “Агромолтранс” Житомирської обласної ради та комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради внести зміни в діючі договори оренди нерухомого майна в частині зміни орендодавця. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

 

 

Голова ради                                                                           Й.А. Запаловський