• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                            VІ скликання

від 22.11.12 № 698

 

Про створення комунальної установи
«Центр екстреної медичної допомоги
та медицини катастроф»
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи подання голови обласної державної адміністрації від 07.11.12 № 7193/51/2-12, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 14.11.12, з питань бюджету і комунальної власності          від 16.11.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити комунальну установу «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

2. Затвердити Статут комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»   Житомирської обласної ради (додається).

3. Керівнику комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Фінансування комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради здійснювати в межах загального обсягу видатків в обласному бюджеті на галузь «охорона здоров’я».

5. Погодити прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області майна для забезпечення діяльності комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради, що буде передаватися, згідно з рішеннями сільських, селищних, районних та міських рад.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 Голова обласної ради                                                          Й.А. Запаловський

Додаток до рішення