• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                       VІ скликання

від 22.11.12 № 692

Про передачу нежилих прибудованих
приміщень у спільну власність
територіальних громад сіл,
селищ Черняхівського району

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи згоду Черняхівської районної ради          від 17.08.12 та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 16.11.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно нежилі прибудовані приміщення за адресою:
смт Черняхів, вул. Калініна, 1, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з балансу комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Черняхівського району.

2. Комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради здійснити приймання-передачу нежилих прибудованих приміщень відповідно до чинного законодавства та у місячний термін надати обласній раді акт приймання-передачі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

 

Голова обласної ради                                                            Й.А. Запаловський