• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                           VI скликання

від 22.11.12 № 695

Про зміну розміру
орендної плати

Відповідно до статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення Житомирського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів від 28.08.12 № 97, Житомирського обласного відділення дитячого фонду України від 17.09.12 № 10 та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 16.11.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн. на рік:

1.1. Житомирському обласному відділенню Всеукраїнського об’єднання ветеранів за користування приміщенням загальною площею 22,6 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, на строк дії договору оренди.

1.2. Житомирському обласному відділенню дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, на строк дії договору оренди.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

 

Голова обласної ради                                                              Й.А. Запаловський