• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

 trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята  сесія                                                                        VІ скликання

від   22.11.12   № 718     

Про створення нових і зміну меж
існуючих об’єктів природно-
заповідного фонду місцевого значення

Зі змінами, внесеними згідно
з рішенням обласної ради                     
від 31.05.2018 №1082

             Відповідно до статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України»,  враховуючи  пропозиції  обласної  державної адміністрації     від 09.03.11 №1484/51/2-11 та  рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів     від  13.11.12   обласна рада                                                                      

ВИРІШИЛА :

1.    Утворити на території  Новоград-Волинського району гідрологічний «Іванівський», ландшафтні «Федорівський», «Пікельський», «Партизанський»,  на території Ружинського району-лісовий «Перепища» заказники місцевого значення, згідно з додатком.
2.    У зв’язку з проведенням базового лісовпорядкування у межах ДП «Бердичівське лісове господарство», змінити (збільшити) площу ботанічного заказника місцевого значення «Тішевки» з 14,0 га на 14,5 га.
3.    Враховуючи клопотання ДП «Попільнянське лісове господарство» (лист від 12.04.2012), розширити межі орнітологічного заказника місцевого значення «Мусіївка» на 280 га за рахунок кварталів 73,74,75,76,78,79 Ружинського лісництва, після чого загальна площа заповідного об’єкта становитиме 325 га.

 (пункт зі змінами, внесеними згідно з рішенням від 31.05.2018 №1082)

4.    Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області розробити і погодити із землекористувачами положення про заказники й передати ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», ДП «Попільнянське лісове господарство», ДП «Бердичівське лісове господарство» під охорону, з оформленням охоронних зобов’язань.
5.    Головному управлінню Держкомзему в Житомирській області внести відомості про землі природно-заповідного фонду до державного земельного кадастру та форм статистичної звітності кількісного обліку земель.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                      Й. А. Запаловський

Додаток до рішення