• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

 Дванадцята сесія                                                                               VІ скликання

 від 22.11.12 № 702

Про надання дозволу на відчуження
майна комунального
підприємства „Агромолтранс”
Житомирської обласної ради

 

         Відповідно до статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою погашення податкового боргу комунального підприємства „Агромолтранс” Житомирської обласної ради, відповідно до постанови Житомирського  окружного адміністративного  суду  від 26.04.10 у  справі

2а-1958/10/0670, враховуючи клопотання ліквідаційної комісії комунального підприємства „Агромолтранс” Житомирської обласної ради від 15.10.12, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

 1. Внести зміни до пункту 1 рішення обласної ради від 16.08.12 №  660 „Про передачу   нерухомого   та    рухомого   майна   за    адресою: м. Житомир,пров. І-й Іподромний, 15а”, додавши слова „окрім домівок дачного типу у кількості 8 одиниць, які знаходяться за адресою: Херсонска область, Скадовський район, смт Лазурне, вул. Курортна, 1, на території бази відпочинку „Волна”.

2. Надати дозвіл ліквідаційній комісії комунального підприємства „Агромолтранс ” Житомирської обласної ради на відчуження майна підприємства в порядку, передбаченому чинним законодавством, а саме: домівок дачного типу у кількості 8 одиниць, які знаходяться за адресою: Херсонска область, Скадовський район, смт Лазурне, вул. Курортна, 1, на території бази відпочинку „Волна”.

 3. Голові ліквідаційної комісії комунального підприємства „Агромолтранс” Житомирської обласної ради Годованому Р.М. повідомити обласну раду про результати відчуження майна та надати копії відповідних підтверджувальних документів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 

 Голова обласної ради                                                             Й.А. Запаловський