• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Тринадцята сесія                                                                                    VI скликання

від 20.12.12     №  765

Про Програму забезпечення відкритості
в діяльності Житомирської
обласної державної адміністрації,
Житомирської обласної ради та
розвитку інформаційної
сфери області на 2013-2015 роки

 

         З метою забезпечення виконання Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади» та з метою задоволення потреб населення області в інформаційній та видавничій продукції, відзначення загальнодержавних і професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, які регламентуються указами Президента України та постановами Кабінету Міністрів України, враховуючи подання облдержадміністрації від 10.12.12 року № 7857/51/2-12, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 18.12.12 , з гуманітарних питань від 18.12.12 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму забезпечення відкритості в діяльності Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2013-2015 роки (додається).

2. Відповідальними виконавцями та головними розпорядниками коштів, що будуть виділятись з обласного бюджету на виконання заходів Програми, визнати головне управління інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, виконавчий апарат обласної ради, апарат облдержадміністрації.

3. Відповідальним виконавцям щорічно до 1 січня подавати звіти до обласної державної адміністрації про виконання Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань.

 

 

 

Голова обласної ради                                                 Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення