• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Тринадцята сесія                                                                                     VI скликання

від 20.12 2012      № 763

Про Програму щодо запобігання
і протидії корупції в області
на 2013 - 2015 роки

Відповідно до пункту 16 Плану заходів із впровадження Ініціативи ”Партнерство ”Відкритий Уряд”, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 липня 2012 року № 514-р, з метою впровадження механізмів зменшення рівня корупції в області, відповідно до положень Національної антикорупційної стратегії на 2011 - 2015 роки, схваленої Указом Президента України від 21.10.2011 № 1001, забезпечення ефективної реалізації державної антикорупційної політики у сфері запобігання і протидії корупції, здійснення комплексу заходів, спрямованих на усунення причин та умов вчинення корупційних правопорушень, а також налагодження дієвої співпраці місцевих органів влади у зазначеній сфері, керуючись ст. 43 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи подання обласної державної адміністрації від 15.11.2012 № 7350/51/2-12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму щодо запобігання і протидії корупції в області на 2013 – 2015 роки (додається).

2. Визнати обласну державну адміністрацію відповідальним виконавцем Програми, а співвиконавцями – райдержадміністрації і міськвиконкоми.

3. Обласній державній адміністрації забезпечити виконання даної Програми.

4. Рекомендувати районним державним адміністраціям, міськвиконкомам розробити, а районним та міським радам затвердити відповідні регіональні програми.

5. Рекомендувати структурним підрозділам облдержадміністрації, районним державним адміністраціям, міськвиконкомам у процесі формування проектів обласного і місцевих бюджетів на 2013 рік та наступні роки передбачати кошти на фінансування витрат, пов’язаних із реалізацією заходів Програми, у межах фінансових можливостей бюджетів.

Обсяг фінансування заходів відповідно до Програми визначати щороку під час складання проекту обласного та місцевих бюджетів на відповідний рік на підставі наданих виконавцями заходів обґрунтованих розрахунків.

6. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації (Будішевський Ю.Ж.) щороку до 10 лютого інформувати обласну державну адміністрацію про хід виконання Програми.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини.

 

 

 

Голова обласної ради

Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення