• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

trizyb1
 Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія                                                                           VI скликання

 від 12.06.13 № 909

Про внесення змін до контракту з
директором автотранспортного
комунального підприємства
обласних лікувальних закладів
Житомирської обласної ради

          Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішення обласної ради від 20.12.12 № 767 "Про припинення автотранспортного комунального підприємства обласних лікувальних закладів Житомирської обласної ради шляхом перетворення", у зв’язку із проведенням державної реєстрації припинення автотранспортного комунального підприємства обласних лікувальних закладів Житомирської обласної ради шляхом перетворення в комунальну установу „Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я” Житомирської обласної ради, про що видано виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців від 29.04.13 серія АА № 383531, враховуючи пропозицію обласної державної адміністрації від 14.05.13 № 2927/51/2-13, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 04.06.13, з питань бюджету і комунальної власності від 06.06.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до контракту з директором автотранспортного комунального підприємства обласних лікувальних закладів Житомирської обласної ради Салацьким В.Б. шляхом укладення додаткової угоди, яка є його невід’ємною частиною (додається).

          2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                Й.А. Запаловський

 

 

Додаток до рішення