• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

 

trizyb1УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята сесія                                                                             VІ   скликання

від 12.06.13                 № 898

 Про внесення змін до рішення дванадцятої
сесії обласної ради V скликання від 10.01.08
№ 412 „Про   затвердження   Положення
про обласний фонд охорони навколишнього
природного середовища”   

Відповідно до статей 43, 44 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від  23.05.13 № 163  „Про створення структурного підрозділу обласної державної адміністрації”, враховуючи пропозиції постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 05.06.13, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

 1. Внести зміни в додаток до рішення дванадцятої сесії обласної ради V скликання від 10.01.08 № 412 „Про затвердження Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища”, а саме:

1.1. У пункті 2 слова „зборів за забруднення навколишнього природного середовища” замінити словами „екологічного податку”.

1.2. Пункт 3 викласти в такій редакції: „3. Головним розпорядником коштів фонду є департамент екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації”.

1.3. У пункті 5 слова „головним фінансовим управлінням” замінити словами „департаментом фінансів Житомирської обласної державної адміністрації”.

1.4. Пункт 7 виключити.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                   Й.А. Запаловський