• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

                                             

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П'ятнадцята сесія                                                                                    VІ скликання

від     12.06.13      № 892

Про стан безпеки дорожнього руху
на автодорогах Житомирської області

Заслухавши інформацію директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Сухораби В.П. про стан безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах Житомирської області, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 30.05.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Сухораби В.П. про стан безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах Житомирської області взяти до відома.

2. Департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям максимально забезпечити досягнення очікувальних результатів підвищення безпеки та розвитку дорожнього руху, передбачених розпорядженням Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року".

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу та заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 

Голова обласної ради                                                           Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення