• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

 

 

 

trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята сесія                                                                           VІ скликання

від 12.06.2013   № 906

 Про зміну назви та затвердження Положення про
комунальний заклад  „Обласний центр соціально-психологічної
реабілітації дітей „Родина” Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2012 № 1128 „Про внесення змін до Типового положення про центр соціально-психологічної реабілітації дітей”, враховуючи подання обласної державної адміністрації
від 14.05.2013 № 2928/51/2-13, рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 03.06.2013, з питань бюджету і комунальної власності від 06.06.2013, обласна рада

ВИРІШИЛА:

 1. Змінити назву комунального закладу „Житомирський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей” Житомирської обласної ради на комунальний заклад „Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей „Родина” Житомирської обласної ради.

2. Затвердити Положення про комунальний заклад „Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей „Родина” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

3. Керівнику комунального закладу „Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей „Родина” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Положення, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 


Голова обласної ради                                                         Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення