• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013


trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р І Ш Е Н Н Я

П’ятнадцята сесія                                                                          VІ скликання

від 12.06.13    № 936

Про внесення змін до Програми
підтримки та розвитку об’єктів
спільної власності територіальних
громад області на 2013 – 2014 роки

З метою забезпечення виконання заходів Програми та визначення джерел фінансування, керуючись статтями 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 06.06.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Доповнити рішення обласної ради від 09.04.13 № 805 «Про Програму підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2013 – 2014 роки» пунктом такого змісту:

«- зобов’язати комунальне підприємство «Агенція з питань регіонального розвитку Житомирської обласної ради» кошти від оренди нерухомого майна, що передбачені на фінансування заходів Програми, перерахувати комунальній установі по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради».

2. Внести зміни в додаток до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності  територіальних  громад області на 2013 – 2014 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 09.04.13 № 805, зазначивши, що фінансування заходу Програми «ремонт сходів із заміною вікон і дверей, ремонт ліфтів у будівлі за адресою: бульвар Новий, 5» у сумі 190 тис. грн. провести за рахунок коштів обласного бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

 

Голова обласної ради                                                 Й.А. Запаловський