• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

 

trizyb1 УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята сесія                                                                          VI скликання

від      12.06.13       № 897

Про регіональну Програму розвитку податкової служби
Житомирської області щодо облаштування сервісних
центрів обслуговування платників податків на 2013 рік

З метою забезпечення виконання органами державної податкової служби області основних стратегічних цілей та організації надання послуг відповідно до світових стандартів якості обслуговування платників податків, облаштування центрів обслуговування платників податків, впровадження автоматизованої системи «Єдине вікно представлення електронної звітності», інвестування в корпоративну телекомунікаційну мережу ДПС області, розглянувши подання обласної державної адміністрації, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності від 06.06.13 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити регіональну Програму розвитку податкової служби Житомирської області щодо облаштування сервісних центрів обслуговування платників податків на 2013 рік (додається).

2. Головним виконавцем та розпорядником коштів, що будуть виділятися з обласного бюджету у 2013 році на виконання заходів Програми, визнати Державну податкову службу у Житомирській області.

3. Державній податковій службі у Житомирській області у термін до 01 березня 2014 року надати департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації узагальнену інформацію про стан та результати виконання Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова ради                                                                             Й.А.Запаловський

 

Додаток до рішення