• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013


 

trizyb1УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

П'ятнадцята   сесія                                                        VІ скликання

від 12.06.13   № 923

Про фінансування комунального
дитячого закладу оздоровлення і
відпочинку «Орлятко»
Житомирської обласної ради на 2013 рік

Для забезпечення роботи комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради у 2013 році, керуючись ст.ст. 1,43,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 06.06.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Виділити з обласного бюджету кошти в сумі 200000 гривень комунальному дитячому закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради.

2.Зобов'язати комунальне підприємство "Агенція з питань регіонального розвитку" Житомирської обласної ради кошти від оренди нерухомого майна, що передбачені на фінансову підтримку об'єктів спільної власності, у сумі 200000 гривень, перерахувати комунальному дитячому закладу оздоровлення   і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради.

3.Керівнику комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради спрямувати кошти, отримані згідно з пунктами 1,2 цього рішення, на підготовку закладу до оздоровлення дітей.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника   голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 

 

Голова обласної ради                                     Й.А. Запаловський