• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013



trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята   сесія        VІ скликання
        
від    19.09.13       № 999               

Про перейменування населеного
пункту Бердичівського району

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи правову позицію Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо вирішення питань найменування і перейменування  населених пунктів від 15.12.10  № 110/08,  рішення Бердичівської  районної ради  від 23.05.13 № 211 «Про погодження перейменування села Осикове»,  рішення Осиківської сільської ради від 11.03.13 №33 «Про зміну назви населеного пункту на території сільської ради», протоколи засідань зборів громадян села Осикове Бердичівського району від 26.02.13, соціально-економічну характеристику населеного пункту, що перейменовується, та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 16.09.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодитися з рішенням Бердичівської  районної ради  від 23.05.13 № 211 «Про погодження перейменування села Осикове» щодо перейменування населеного пункту Осиківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області  села Осикове на Осиково.
2. Порушити клопотання перед Верховною Радою України щодо перейменування населеного пункту Осиківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області.
3. Головному управлінню статистики у Житомирській області та Держземагенству у Житомирській області після опублікування у „Відомостях Верховної Ради України” відповідного повідомлення про прийняття рішення внести зміни в облікові дані.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю. та постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

 

Голова обласної ради                                                                   Й.А. Запаловський