• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013



trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята   сесія                                                 VІ скликання
        
від  19.09.13              № 1004        
       
Про  внесення  змін
до  рішення  обласної  ради
від 17.03.11 №127 «Про
Положення про порядок  та
умови надання  громадянам разової
грошової допомоги»

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 16.09.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:
    
1.      Внести зміни до Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги, затвердженого рішенням обласної ради від 17.03.2011 № 127, а саме:
1.1.     Пункт 1.3. викласти у наступній редакції: «п.1.3. Допомога може надаватись у розмірі не менше 100 грн. одному і тому ж громадянину один раз на рік. Якщо депутатом надається громадянину, як виключення,  повторна матеріальна допомога, він  у зверненні має це зазначити. Якщо депутат виділяє кошти громадянину, якому у поточному році виділялась матеріальна допомога іншим депутатом обласної ради, апарат обласної ради має повідомити про це депутата, а той -  письмово засвідчити, що він ознайомлений з даною інформацією та підтвердити надання матеріальної допомоги».

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю. та постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

 

Голова обласної ради                                                                   Й.А. Запаловський