• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

 

 

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія

VI скликання

 від 19.09.13             № 1003

Про надання дозволу Службі
автомобільних доріг у Житомирській
області на виготовлення проекту
землеустрою

Керуючись ст. ст. 122, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 05.09.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Службі автомобільних доріг у Житомирській області на виготовлення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною орієнтовною площею 12.35 га (землі лісогосподарського призначення(ліси), що перебувають у постійному користуванні дочірнього підприємства «Червоноармійський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, розташованих за межами населених пунктів на території Житомирського району, з подальшим наданням їх у постійне користування службі автомобільних доріг у Житомирській області для проведення реконструкції автомобільної дороги Київ-Чоп на ділянці км 129+600 – км 151+730.

2. Службі автомобільних доріг у Житомирській області відповідно до вимог чинного законодавства передбачити у зазначеному проекті землеустрою кошти на відшкодування збитків, що будуть заподіяні Червоноармійському лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради внаслідок вилучення земельних ділянок.

 

 

 Голова обласної ради                                                       Й.А. Запаловський