• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013



trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 
Шістнадцята  сесія                                                                             VІ   скликання


від  19.09.13   № 991

Про внесення змін у рішення обласної ради
VІ скликання від 17.05.2011 № 211
 „Про   перелік документів для надання
погоджень щодо отримання спеціальних дозволів
на користування надрами”   


Відповідно до статей 43, 44 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23.05.2013 № 163    „Про утворення департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації”, враховуючи пропозиції постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 10.09.13  , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у додатки 1, 2 до рішення  обласної ради VІ  скликання від 17.05.2011 № 211 „Про   перелік  документів  для  надання погоджень  щодо отримання спеціальних дозволів на  користування  надрами”, а  саме:
             1.1. У пункті 12 додатку 1 „Перелік документів, необхідних для погодження отримання спеціального дозволу на користування надрами  з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення” слова „державного управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області” замінити словами „департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації ”.
             1.2. У пункті 15 додатку 2 „Перелік документів, необхідних для погодження отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин загальнодержавного значення” слова „державного управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області” замінити словами „департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації ”.

2. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 


Голова обласної ради                                                                   Й.А. Запаловський