• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія                                                                           VІ скликання                               

від 19.11.13           № 1015

Про обласну цільову соціальну
програму профілактики, діагностики
та лікування вірусних гепатитів
на період до 2016 року

Керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2013 року № 637 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на період до 2016 року», враховуючи подання обласної державної адміністрації від 30.10.13 № 6828/51/213, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 12.11.13, з питань бюджету і комунальної власності від 14.11.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити обласну цільову соціальну програму профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на період до 2016 року (додається).

         2. Обласній державній адміністрації:

         2.1. При формуванні обласного бюджету передбачити видатки для фінансування визначених у програмі заходів.

         2.2. Забезпечити виконання даної програми, щороку до 1 лютого подавати інформацію в Міністерство охорони здоров’я України про стан її виконання для узагальнення та подання до 1 квітня Кабінету Міністрів України.

         3. Головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем обласної цільової соціальної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на період до 2016 року є департамент охорони здоров'я облдержадміністрації.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

Голова обласної ради                                                          Й.А.Запаловський

Додатки до рішення