• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

trizyb1
УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія                                                                           VІ скликання
від 19.11.13   № 1043

Про обласну програму поліпшення
стану безпеки, гігієни праці та
виробничого середовища на 2014-2018 роки

 

З метою забезпечення конституційного права громадян на безпечні та нешкідливі умови праці, запобігання виробничому травматизму та професійним захворюванням, відповідно до пункту 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про зайнятість населення», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 14.11.13, з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах ветеранів      від 12.11.13, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити обласну програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2014-2018 роки (додається).
  2. Рекомендувати районним, міським радам розробити та затвердити відповідні базові програми.
  3. Призначити координатором виконання обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2014-2018 роки департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

Голова обласної ради                                                          Й. А. Запаловський

Додаток до рішення