• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія                                                                             VІ   скликання

від 19.11.2013     № 1054

 Про внесення змін у рішення
обласної ради від 17.05.2011 № 211
«Про   перелік документів для надання
погоджень щодо отримання спеціальних дозволів
на користування надрами»

Відповідно до статті 13 Конституції України, статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Житомирського окружного адміністративного суду від 27.06.13 у справі № 0670/8719/12, якою п. п. 4, 5 додатків 1, 2 до рішення обласної ради від 17.05.11 № 211 «Про перелік документів для надання погодження щодо отримання дозволів на користування надрами» визнано незаконними,    обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у додатки 1, 2 до рішення обласної ради від 17.05.2011 № 211 «Про   перелік документів для надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами», а саме:

1.1. Пункти 4 та 5 додатку 1 «Перелік документів, необхідних для погодження отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення» вилучити.

1.2. Пункти 4 та 5 додатку 2 «Перелік документів, необхідних для погодження отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин загальнодержавного значення» вилучити.                 

2. Доповнити пункт 1 рішення обласної ради від 17.05.2011 № 211 «Про   перелік документів для надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами» абзацом наступного змісту:

«З метою всебічного вивчення обласною радою можливості та економічної доцільності використання земель для геологічного вивчення і розробки надр на території області, з’ясування позиції територіальних громад, виконавчому апарату обласної ради направляти запити у відповідні органи місцевого самоврядування, а саме: сільські, селищні, міські, районні у містах (у разі створення), районні ради, на території яких передбачається проведення відповідних робіт, та обласну державну адміністрацію. Отриману інформацію подавати на розгляд профільної комісії обласної ради».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради                                                                   Й.А. Запаловський