• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять друга сесія                                                                              VІ скликання
від 12.03.14 № 1125

Про внесення змін
до статті 53 Регламенту роботи
обласної ради VI скликання

Керуючись статтями 43, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи подання депутата обласної ради Годованого Р.М., рекомендацію постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування 04.03.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до статті 53 Регламенту роботи обласної ради VI скликання, затвердженого рішенням обласної ради від 14.12.10 № 13, та викласти вищезазначену статтю в новій редакції:

«Стаття 53. Рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосували більшість депутатів від загального складу ради, крім випадків, передбачених Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".
Якщо рішення не прийняте, воно може бути поставлене на повторне голосування лише один раз і тільки тоді, як рада прийме рішення щодо повернення до голосування.
Пропозиції або проекти рішення, які не отримали необхідної більшості голосів на підтримку, вважаються відхиленими. Таке відхилення проекту рішення оформлюється протокольним рішенням».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

Голова обласної ради                                                                           В.Й. Француз