• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять третя сесія                                                                         VІ скликання

від 10.04.2014       № 1168

Зі змінами, внесеними згідно
з рішенням обласної ради                       
від 31.03.2016 № 143
                                                                    від 18.12.2018 № 1340

Про доступність інформації
про бюджет

Заслухавши інформацію директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ємченко Г.Г., керуючись статтею 28 Бюджетного кодексу України та враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, обласна рада       

ВИРІШИЛА:

1. Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України оприлюднюється така інформація про бюджет:

1) проект рішення про обласний бюджет;

2) рішення про обласний бюджет та показники міжбюджетних трансфертів між обласним та іншими бюджетами;

3) інформація про виконання обласного бюджету за підсумками кварталу та року.

2. Проект рішення про обласний бюджет перед його розглядом на сесії обласної ради схвалюється обласною державною адміністрацією та оприлюднюється на офіційних веб-сайтах обласної державної адміністрації та департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

3. Обласна рада забезпечує публікацію рішення про обласний бюджет не пізніше ніж через десять днів з дня його прийняття в офіційному регіональному друкованому засобі масової інформації.

(у редакції від 31.03.2016 № 143)

4. Обласна державна адміністрація забезпечує публікацію інформації про виконання обласного бюджету за підсумками кварталу та року в офіційному регіональному друкованому засобі масової інформації.

(у редакції від 18.12.2018 № 1340)

Інформація про виконання обласного бюджету за підсумками кварталу та року має містити показники обласного бюджету за загальним та спеціальним фондами про доходи (деталізовано за видами доходів, які забезпечують надходження не менше 3 відсотків загального обсягу доходів обласного бюджету) та про видатки і кредитування (деталізовано за групами тимчасової класифікації видатків та кредитування бюджету). Такі показники наводяться порівняно з аналогічними показниками за відповідний період попереднього бюджетного періоду із зазначенням динаміки їх зміни.

Інформація про виконання обласного бюджету за підсумками кварталу підлягає обов'язковій публікації не пізніше ніж у двомісячний строк після завершення відповідного бюджетного періоду.

Інформація про виконання обласного бюджету за рік підлягає обов'язковій публікації не пізніше 1 березня року, що настає за роком звіту.

Публічне представлення інформації про виконання обласного бюджету відповідно до показників, бюджетні призначення щодо яких затверджені рішенням про бюджет, здійснюється департаментом фінансів обласної державної адміністрації до 20 березня року, що настає за звітним. Інформація про час і місце публічного представлення публікується разом з інформацією про виконання обласного бюджету.

 

 

Голова обласної ради                                                                             В.Й.Француз