• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

ВТРАТИЛО ЧИННІСТЬ згідно рішення обласної ради від 20.11.2014 № 1360  

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять п’ята сесія                                                                              VI скликання

від 21.05.2014    № 1215                                                                  

Про  програму   матеріально-
технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної
оборони, частин Збройних Сил України, підрозділів органів
внутрішніх справ та Служби безпеки України
в Житомирській області

Відповідно до пункту 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 2 вересня 2013 року № 471/2013 „Про затвердження Положення про територіальну оборону України”, розглянувши пропозиції Житомирської обласної державної адміністрації від 19.05.2014 № 2189/51/2-14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити програму матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони, частин Збройних Сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та Служби безпеки України  в Житомирській області (додається).

2. Головним розпорядником коштів, які виділятимуться з обласного бюджету для виконання заходів програми, визнати обласну державну адміністрацію, а отримувачами - учасників програми.

3. При закупівлі, за погодженням з постійною комісією обласної ради з питань бюджету і комунальної власності, матеріально-технічних засобів для  10-го батальйону територіальної оборони, частин Збройних Сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та Служби безпеки України в Житомирській області перевагу надавати місцевим товаровиробникам.

4. Обласній державній адміністрації проінформувати обласну раду про хід виконання програми до 20 липня 2014 року та 20 січня 2015 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію  обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

Голова обласної ради                                                                   В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до рішення