• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять шоста сесія                                                                             VІ скликання

від 26.06.14                     № 1219

Про хід виконання обласної
комплексної Програми забезпечення
пожежної безпеки та захисту населення
і територій області від надзвичайних

ситуацій на 2011-2015 роки

Заслухавши інформацію начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Нікітчука І.В. про хід виконання обласної комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій області від надзвичайних ситуацій на 2011-2015 роки, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини від 17.06.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Нікітчука І.В. про хід виконання обласної комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій області від надзвичайних ситуацій на 2011-2015 роки взяти до відома.

2. Керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, органам місцевого самоврядування, керівникам підприємств, установ і організацій, управлінню ДСНС України у Житомирській області, визначених виконавцями заходів Програми, у межах компетенції забезпечити виконання заходів, передбачених обласною комплексною Програмою забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій області від надзвичайних ситуацій на 2011-2015 роки.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини.

 

 

Голова обласної ради                                                                          В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до рішення