• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

Втратило чинність згідно рішення обласної ради від 17.08.2023 № 564

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять шоста сесія                                                                    VІ скликання

від 26.06.14         №1228

Про затвердження Положення про
веб-сайт Житомирської обласної ради
в глобальній інформаційній мережі Інтернет
у новій редакції

З метою забезпечення прозорості нормативної діяльності Житомирської обласної ради, громадського обговорення проектів рішень, а також враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту,депутатської етики та місцевого самоврядування від 17.06.14, звернення депутатів обласної ради, організацій та громадськості щодо доступу до інформаційних ресурсів Житомирської обласної ради, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про веб-сайт Житомирської обласної ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет у новій редакції (додається).
  2. Виконавчому апарату обласної ради забезпечити розміщення інформації про діяльність Житомирської обласної ради у глобальній інформаційній мережі Інтернет відповідно до цього Положення.
  3. Рішення Житомирської обласної ради від 17.03.11 №126 «Про затвердження Положення про веб-сайт Житомирської обласної ради у глобальній інформаційній мережі Інтернет», від 10.04.2014 № 1151 «Про внесення змін до Положення про веб-сайт Житомирської обласної ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет», вважати такими, що втратили чинність.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

Голова обласної ради                                                                     В.Й. Француз

Додаток до рішення