• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять  сьома  сесія                                                                           VI скликання

від   11.09.14  №1306 

Про передачу  нерухомого майна
колишнього дитячого садка № 12

         Відповідно до статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування           в Україні”, Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи клопотання управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області від 10.02.14 № 20/199,      від 13.08.14 № 20/1148, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності  від 04.04.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати нерухоме майно колишнього дитячого садка № 12 за адресою: м. Житомир, вул. Шелушкова, 112а, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з балансу комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради на баланс Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції, що підпорядковується управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області, та закріпити нерухоме майно на праві оперативного управління.

2.Директору комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради Галичу М.А. здійснити передачу нерухомого майна колишнього дитячого садка № 12 відповідно до чинного законодавства та у місячний термін надати обласній раді акти приймання-передачі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної ради                                                                          В.Й. Француз