• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять восьма   сесія                                                     VI скликання

від  20.11.14  № 1364

Про зміну назви та погодження Статуту
комунального закладу «Житомирський
обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей»
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст.43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 90 Бюджетного кодексу України, ст.ст. 9-10 Закону України «Про загальну середню освіту», Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.10.2000 №964 (зі змінами та доповненнями), враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 12.11.14, з питань бюджету і комунальної власності від  14.11.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:
1.    Змінити назву Житомирського обласного педагогічного ліцею Житомирської обласної ради на комунальний заклад «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради.

2.    Погодити Статут комунального закладу «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради (додається).


3.    Керівнику комунального закладу «Житомирський обласний ліцей- інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту, про що повідомити обласну раду у місячний термін.


4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.


 

Голова обласної ради                                                                         В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до рішення