• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять восьма сесія                                                                       VIскликання

від  20.11.14   № 1328

Про хід виконання Програми реформування
і розвитку житлово-комунального
господарства Житомирської області
на 2011-2014 роки

Заслухавши  інформацію про хід виконання Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Житомирської області на 2011-2014 роки, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 11.11.14 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Забродського Г.О. про хід виконання Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Житомирської області на 2011-2014 роки взяти до відома.

2. Рекомендувати райдержадміністраціям, міськвиконкомам:

2.1.  Щороку при формуванні місцевих бюджетів передбачати кошти на фінансування заходів з реформування галузі.

2.2.Стимулювати створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, будинкових комітетів, органів самоорганізації населення шляхом запровадження цільових місцевих програм їх фінансової підтримки та передачі об’єднанням прибудинкових територій.

2.3.Постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових будинків  щодо необхідності створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, забезпечити висвітлення зазначеної інформації у засобах масової інформації.

3.   Контроль   за   виконанням   рішення  покласти  на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.Й.Француз